Pagina principală » Resurse cs:go » Config-uri CS:GO » CFG PRO TEAM CSGO » GuardiaN.cfg

GuardiaN.cfg

GuardiaN.cfg
  • Adaugat la data
  • Categoria CFG PRO TEAM CSGO
  • Vizualizări 232
  • Evaluări: 0
  • Comentarii: 0
Ladislav „GuardiaN” Kovacs, legendarul jucător al Slovaciei.
care este renumit în toată lumea. Născut la 9 iulie 1991, la Bratislava.

Începutul carierei:

După tranziție, în același an, prima echipă pentru el a fost fostul BEASTS mix, în care, în total, a putut ține puțin peste o lună. A jucat și pentru etern Playerz. A jucat pentru myDGB de ceva vreme, în ianuarie 2013 s-a mutat sub steagurile 3DMAX. După o serie de turnee nereușite, organizația decide să desființeze formația și Ladislav pleacă pentru mix - TCM-Gaming. În iunie, el a fost invitat la echipa de limbă rusă Virtus.pro, în care a stat doar o lună de când echipa s-a despărțit. A jucat puțin în Nostalgie.

Cariera la Natus Vincere:

În decembrie 2013, NaVi a făcut o ofertă lui Ladislav, care în acel moment era fără echipă. Începând cu 9 decembrie, a devenit reprezentantul oficial al organizației ucrainene. Vorbind pentru această echipă, a reușit să treacă la un alt nivel al jocului și a obținut, de asemenea, multe rezultate. În 2015, a ocupat locul doi în clasamentul celor mai bune, care a fost condus de HLTV. Ca parte a lui Născut pentru a câștiga, slovacul a jucat 4 ani, după care i-a părăsit.

Carieră la FaZe Clan:

După ce a părăsit Navi, pe 3 august 2017, a semnat un contract cu FaZe. Acum echipa joacă rolul primului lunetist și o face pentru cinci cu un plus. La ultimul turneu - Intel Extreme Masters XIII - Sydney, a obținut cel mai bun jucător (MVP).

Comunitatea GosuGamers a recunoscut GuardiaN drept cel mai bun lunetist al anului. La DreamHack Open Summer 2015, a reușit să facă -4 cu AWP, iar acel moment a fost pe lista celor mai bune momente marcante ale anului. Mai jos îl puteți vedea.


Setări mouse


DPI: 400
eDPI: 400
Frecvența mouse-ului: 500Hz
Sensibilitatea mouse-ului în joc: 1.3
Sensibilitatea mouse-ului în Windows: 6
Sensibilitatea mouse-ului la zoom: 1.2
Accelerarea mouse-ului: 0
m_rawinput: 0

Setări video


Rezolutie: 800 x 600
Format: 4: 3
Dimensiune: dungi negre
Rata de actualizare: 240Hz
Setări tintă


cl_crosshairalpha "200";cl_crosshaircolor "1";cl_crosshairdot "0";cl_crosshair_t "0";cl_crosshairgap "-2";cl_crosshairsize "2";cl_crosshairstyle "4";cl_crosshairusealpha "1";cl_crosshairthickness "1";cl_fixedcrosshairgap "-2";cl_crosshair_outlinethickness "0";cl_crosshair_sniper_width "1";cl_crosshair_drawoutline "0";

Parametrii de pornire


-freq 240 -novid -tickrate 128

GuardiaN.cfg highlights


 
$ENTRY_TITLE$
Descărcați GuardiaN.cfg gratuit

Comentarii 0

Comentează
Nu există încă comentarii, dar tu poți fi cel care adaugă primul comentariu.!
Information
Users of Oaspete are not allowed to comment this publication.