Pagina principală » Resurse cs:go » Config-uri CS:GO » CFG PRO TEAM CSGO » Zeus.cfg

Zeus.cfg

Zeus.cfg
  • Adaugat la data
  • Categoria CFG PRO TEAM CSGO
  • Vizualizări 250
  • Evaluări: 0
  • Comentarii: 0
Daniel "Zeus" Teslenko este un reprezentant al Counter-Strike din ucraina, care poate fi numit pe bună dreptate legenda CS-ULUI.
Unul dintre cei mai buni jucători din lume. De câteva ori a fost premiat ca fiind cel mai bun din lume.
Daniel s-a născut pe 8 octombrie 1987, în orașul Harkov.

Începutul carierei:

Între 2004 și 2007, a făcut parte din organizația pro100, care a deținut constant locuri înalte în diferite turnee. De-a lungul anilor, echipa a schimbat adesea compoziția, dar Zeus nu a putut fi înlocuit. Are o mulțime de medalii de aur, împreună cu partenerii pe care i-au luat la turneele ASUS, WCG și Skyline. Au fost și locuri a doua și a treia, dar după cum știți fără ele nicăieri. După încheierea turneului WCG 2007, echipa s-a despărțit și jucătorii au intrat în alte echipe.

Cariera la Virtus.pro:

La jumătatea anului 2007, organizația rusă Virtus.pro a devenit interesată de el. În august, el a reușit să câștige o poziție în echipa principală. Pe parcursul anului, Daniel a arătat un joc stabil și încrezător, după care a părăsit echipa în decembrie 2008.

Cariera în 2009:

După ce s-a despărțit de Virtus.pro, a trebuit să se întoarcă din nou la pro100. În vara aceluiași an a fost în rolul de înlocuitor al echipei ForZe. De asemenea, a făcut parte din DTS Gaming și KerchNET. La sfârșitul anului, s-a alăturat organizației eSports Natus Vincere.

Cariera la Natus Vincere:

trecerea la Na`Vi a reușit să obțină mare succes pe scena CS. Încă din primele zile, a fost premiat cu brațul căpitanului. În timpul unei spectacole în Counter-Strike 1.6, el și partenerii săi au reușit să obțină faima mondială, au numărat un număr imens de premii. În 2012, organizația a fost transferată la o nouă disciplină - Counter-Strike: Global Offensive. Ciudat, au reușit să se alăture foarte repede noii versiuni. Daniel și-a petrecut o lungă perioadă din carieră jucând în echipa ucraineană NaVi. După 4 ani, când echipa lor a fost copleșită de eșec, a fost transferată în inactivitate, el va părăsi curând proiectul. S-a întors abia pe 9 august 2017, când a primit din nou o ofertă de la Nascut pentru a castiga.

Cariere la Gambit Gaming:

După ce s-a despărțit de Na`Vi, i s-a cerut să meargă la Gambit Esports, unde a preluat funcția de căpitan. Împreună cu aceștia, a reușit să devină campion la unul dintre turneele majore - PGL Major Krakow. Această victorie de acest nivel a fost singura din cariera sa. După majore, Zeus s-a întors la Na`Vi.Setări mouse


DPI: 1600
eDPI: 656
Frecvența mouse-ului: 1000Hz
Sensibilitatea mouse-ului în joc: 1,64
Sensibilitatea mouse-ului în Windows: 3
Sensibilitatea mouse-ului la zoom: 1
Accelerarea mouse-ului: 0
m_rawinput: 0

Setări video


Rezolutie: 1920 x 1080
Format: 16:9
Dimensiune: Ecran mare
Rata de actualizare: 240Hz
Setări tintă


cl_crosshairalpha "255"; cl_crosshaircolor "1"; cl_crosshairdot "0"; cl_crosshair_t "0"; cl_crosshairgap "-2"; cl_crosshairsize "3"; cl_crosshairstyle "4"; cl_crosshairusealpha "1"; ; cl_crosshair_outlinethickness "1"; cl_crosshair_drawoutline "1";

Parametrii de pornire


-tickrate 128 -freq 240 -novid

Zeus.cfg highlights


$ENTRY_TITLE$
Descărcați Zeus.cfg gratuit

Comentarii 0

Comentează
Nu există încă comentarii, dar tu poți fi cel care adaugă primul comentariu.!
Information
Users of Oaspete are not allowed to comment this publication.